Проста каша, яка поверне здоров’я кишечнику

Манка – єдина відома нам крупа, яка засвоюється в нижніх відділах кишечника.

Манна каша, визнана марною через відсутність в ній належних вітамінів і змісту глютену, підвищує ризик розвитку алергії і ожиріння у дітей, тепер виправдана російськими лікарями. Завдяки чому?

Набридли жирові складки на животі? Наші тренування, дозволять позбутися від них максимально швидко і ефективно.

І знову повертаємося до нашої статті.

Чергове вивчення складу манної каші показало: манка – єдина відома нам крупа, яка засвоюється в нижніх відділах кишечника. Продукт, який приготовлений з неї, сприяє значному зміцненню м’язових і кісткових тканин, а також поліпшенню роботи ШКТ.

Лікарі радять вживати корисну, як виявилося з деяких пір, крупу не тільки у вигляді каш. З манки, кажуть вони, можна готувати запіканку, манника і кекси, печиво і пудинги. Всі популярні рецепти цих страв можна знайти в мережі.

За матеріалами telegraf. com. ua

Comments are closed.