Двоколірний російський салат

Якщо вам сподобався іспанський варіант нашого олів’є, можете приготувати іншу його різновид. (А якщо не сподобався, я думаю, скористаєтеся ідеєю оригінального оформлення). Салат виходить дуже красивим і яскравим, і додасть до вашого столу фарб.

Інгредієнти:



на 4х чоловік:

Все ті ж інгредієнти, що і в рецепті російського салату, а також:

1 варений буряк;

1 варена морква.

Приготуйте салат по традиційному іспанському рецептом російської салату (дивись рецепт тут), але перед тим, як додати майонез, зробіть наступне:

Розділіть всі складові салату (картопля, тунець, морква, яйця і т. д., все крім майонезу) на 2 рівні частини.

Розділіть на дві частини майонез. Додайте до однієї частини салату частина майонез і добре перемішайте. Трохи майонезу залиште для прикраси салату.

До іншої частини майонезу додайте порізану половину буряка, і змішайте в блендері (зовсім небагато, до тих пір, як ця майонез НЕ порожевіє). Додайте рожевий майонез до другої частини салату і перемішайте. Також залиште трохи рожевого майонезу для змащування салату.

Потім візьміть блюдо і викладіть дві частини салату, кожну на своїй частині страви. Потім змастіть кожну частину своїм майонезом і прикрасьте рожеву частина порізаної буряком, а жовту частину посипте розім’ятим жовтком і порізаної морквою.

У холодильник – і готово! Сподіваюся вам сподобається цей двоколірний салат з двома смаками.

Поради з приготування салату:

Коли будете робити рожевий майонез – буряк додавайте поступово, потроху, тому буряк містить багато води, і майонез може вийти водянистим. Додайте небагато, подивіться, який майонез виходить, і якщо він вже рожевий, то більше буряка додавати і не треба.

Джерело


Comments are closed.