Морква для зміцнення імунітету

Дієтологи рекомендують фреші з фруктів і овочів, але в першу чергу – морква. Результати численних досліджень показали, що це помаранчевий корінь, завдяки великій кількості бета-каротину, є одним з кращих охоронців імунної системи.

Цей дорогоцінний інгредієнт є сильним антиоксидантом, і, крім того, рясніє вітамінами А, Е і групи В, калієм, кальцієм, йодом, цинком, кобальтом, пектином і ефірними маслами.

Щодня потрібно вживати мед, пилок і маточне молочко, тому що вони – реальна скарбниця поживних елементів.

Вони багаті вітамінами і мінералами, які підвищують імунітет, руйнують грип, прискорюють обмін речовин, підвищують енергію і витривалість і стійкість до стресу і хвороб.

Comments are closed.