Харчова алергія: які продукти її викликають

Продукти, які можуть спровокувати розвиток алергії.

Цитрусові

Ці фрукти здатні викликати шлунково-кишкові проблеми, поряд з сверблячкою і набряком.

Яйця

Прекрасне джерело протеїнів (і холестерину) і в той же час – поширений алерген серед дітей. Батьки дітей-алергіків повинні також побоюватися майонезу, так як він містить яєчний жовток.

Молоко може стати алергеном у людей будь-якого віку.

Злакові продукти, що містять глютен

Однак не тільки глютен може стати тригером, крім нього злакові містять ще алергени – альбумін, глобулін, гліадин, які здатні “довести” до анафілаксії.

Дріжджі присутній у всіх “вкусностях”: випічка, піца, алкоголь. Навіть здорова їжа може містити дріжджі – це гриби, кефір, сметана, тофу і сухофрукти.

Гарний підтягнутий животик – це мрія кожної справжньої жінки. І завдяки цьому комплексу вправ, вона стане реальністю. Причому без особливих зусиль.

І знову повертаємося до нашої статті.

Арахіс

Найпопулярніший снек є самим же популярним алергеном серед дорослих, який може викликати важкий напад задухи.

Морепродукти

Але ця форма алергії поширюється на ракоподібних – крабів, лангустів, креветок, а також на молюски. Навіть пар, який людина вдихає при приготуванні цих продуктів, може бути небезпечний для алергіка.

За матеріалами telegraf. com. ua

Comments are closed.