Як виводити токсини з допомогою лимона

Якщо лимон заморозити, він придбає незвичайний смак, а користь при цьому не втратить.

До того ж, у вас з’явиться можливість використовувати цей корисний фрукт без відходів.

Надішліть чистий лимон в морозильну камеру, і після того, як він буде заморожений – візьміть тарілку і, не очищаючи його, натріть на тертці. Додавайте цю стружку в різні страви: салати, морозиво, супи, макарони, в страви з риби, вино і навіть віскі. Не зупиняйтеся з експериментами, оскільки список страв можна продовжувати до нескінченності.

Набридли жирові складки на животі? Наші тренування, дозволять позбутися від них максимально швидко і ефективно.

І знову повертаємося до нашої статті.

Страви придбають незвичайний і приємний смак, з яким ви, швидше за все, ніколи раніше не стикалися.

Завдяки цьому способу ви зможете використовувати весь лимон без залишку, а адже в лимонній шкірці, яка зазвичай викидається, міститься в 5 разів більше вітамінів, ніж у соку цього цитруса. Крім того, шкірка лимона сприяє виведенню токсичних речовин з організму.

За матеріалами telegraf. com. ua

Comments are closed.